Koop een A-Cord en help automatisch de bedreigde Toucans

Waarom zie ik overal Toucans? Toen we voor het eerst Zuid-Amerika bezochten, zagen we voor het eerst Toucans in het wild, we werden verliefd op deze kleurrijke prachtige vogels! Maar we werden ook geconfronteerd met het gevaar voor hen, het is een bedreigd vogelsoort.

Met A-Cords proberen we een klein steentje bij te dragen:

Van elk koord dat je koopt, gaat € 1,00 naar de Toucan Rescue Ranch om de Toucans te helpen!

Toucan Rescue Ranch TRR

De oorspronkelijke bedoeling van TRR was om de toekans van Costa Rica te redden, te rehabiliteren en vrij te laten. MINAE (natuurbeschermingsinstantie) merkte het succes dat TRR had met Toucans en begon verschillende vogelsoorten te brengen. Toen Millie, een babyluiaard, in 2007 arriveerde, veranderde TRR in een fulltime, multi-species reddingsfaciliteit voor dieren, gespecialiseerd in Toucans, luiaards en uilen.

TRR werkt met een model dat zich richt op natuurbehoud, onderwijs en onderzoek om inheemse dieren een betere toekomst te bieden.

TRR ontvangt en zorgt voor in beslag genomen, zieke en gewonde dieren van overheidsinstanties. De Toucan Rescue Ranch werkt nauw samen met het Ministerie van Milieu en Energie van Costa Rica (MINAE), die gewonde en ontheemde dieren naar het centrum brengt. TRR biedt een toevluchtsoord terwijl het behandeling, rehabilitatie en uiteindelijke vrijlating geeft aan hun natuurlijke omgeving.

De Toucan Rescue Ranch is een vergunning voor het redden van dieren in Costa Rica, de stichting Costa Rica (300667701803) en een 501 (c) 3 non-profitorganisatie (EIN: 80-0516453).

MOTTO: REDDEN. REVALIDEREN. LIEFDE. BEVRIJDEN.